ПОРТАЛ
19 листопада 2014, 13:20

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах відзначили кращу продукцію виробників області

У Черкасах відзначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

Дипломи переможців під час церемонії нагородження вручив представникам підприємств заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль.

За право потрапити до кращих товарів України змагалися провідні підприємства Черкащини. Їх продукція оцінювалася за 15-ма критеріями, ключовими з яких є якість та безпечність.

Найбільш активними учасниками конкурсу стали представники харчопрому. Перемогу у номінації «Продукція» в групі продовольчих товарів на регіональному етапі конкурсу здобули:

- ТОВ “Клуб Сиру” (Канівська філія)з продукцією сир «Монастирський»,

- ПрАТ «Миронівська птахофабрика» - "Філе курчати-бройлера, напівфабрикат натуральний охолоджений, упакований в полімерних матеріалах",

- ТОВ „Черкасихліб ЛТД” - соломка солодка,

- ПАТ «Юрія» - йогурт солодкий «Десертний» 2,8% жиру з фруктовим наповнювачем («Вишня», «Абрикос», «Полуниця», «Малина»),

- ТОВ “Тамако-Інвест” (Черкаський р-н, с. Хутори) – в'ялені лящ та плотва.

У групі «Товари виробничо-технічного призначення» переможцями стали:

- ПАТ «АЗОТ» - Нітрат амонію (аміачна селітра),

- ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «ТЕХНО» - Мінераловатні теплоізоляційні плити марки ТЕХНОФАС ЕФЕКТ.

У номінації: «Роботи та послуги, які надаються у побутовій та виробничій сферах» перемогу здобуло ПП "Науково-виробнича фірма "ЛАД" (м. Черкаси), яке працює в галузі плазмово-вакуумних технологій по нанесенню декоративного покриття із різноманітних металів та їх нітридо-карбоксидів на вироби з металів, скла та кераміки.

Як розповів директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, 20 листопада черкаські виробники візьмуть участь у церемонії нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у Києві.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський