ПОРТАЛ
29 серпня 2014, 16:42

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах тестували «медичний» мобільний додаток

28 серпня представники черкаських ЗМІ разом з «Київстар» протестували перший український мобільний додаток для надання допомоги в екстрених ситуаціях. Додаток «Перша мобільна допомога» було презентовано українцям 24 квітня цього року в рамках українського форуму IForum. За цей час його завантажили вже понад 5 тисяч користувачів, - зазначають у прес-службі мобільного оператора.

У Черкасах тестували «медичний» мобільний додаток

Медичний контент додатку підготували лікарі клініки «БОРИС», фахівці з екстреної медицини та інтенсивної терапії. У ньому містяться детальні текстові матеріали та відео-інструкції, а також повна база знань, яку отримують слухачі курсів першої медичної допомоги.

Для черкаських ЗМІ компанія організувала спеціальний майстер-клас за участі лікаря місцевого осередку «червоного хреста» Любові Коваль. Заняття адаптували таким чином, щоб журналісти на практиці відпрацювали отримані знання.

Довідково:

«Перша мобільна допомога» — це вже четвертий додаток, розроблений «Київстар» у рамках програми «Мобільне здоров’я». Додаток доступний безкоштовно для усіх абонентів в AppClub від «Київстар», AppStore.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук