ПОРТАЛ
6 березня 2014, 10:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах «Богдан» збільшив автовиробництво майже уп’ятеро

<b>У Черкасах «Богдан» збільшив автовиробництво майже уп’ятеро</b>

В лютому поточного року корпорація «Богдан» на виробничих потужностях в Черкасах виготовила 673 легкових автомобіля, що в 4,9 рази перевищує виробничі показники аналогічного періоду 2013 року. Втім, компанія занепокоєна катастрофічно низьким рівнем завантаженості заводу.

Корпорація «Богдан» закликає новий Уряд вжити невідкладних заходів для активізації роботи виробничих компаній, розробити дієві програми та закони спрямовані саме на підтримку внутрішнього виробництва. Корпорація «Богдан» наполягатиме на наданні вітчизняному автомобілебудуванню статусу галузі пріоритетного розвитку економіки. Машинобудування сьогодні є одним з найвагоміших секторів економіки України, оскільки для виробництва авто залучаються десятки підприємств із суміжних галузей.

Крім того, Уряд має вивести економіку з тіні. Виробничі підприємства вже завтра мають відчути на собі зменшення податкового тиску. Насамперед, це стосується фонду оплати праці. Загальне навантаження на ФОП має не перевищувати 15%. Це дозволить збільшити дохід громадян, що працюють на вітчизняних підприємствах, а також позитивно вплине на дохідну частину державного бюджету, оскільки зарплатня вийде із тіні, - йдеться в повідомленні компанії.