ПОРТАЛ
6 березня 2014, 16:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Власниця черкаської «Посудної лавки» отримала безкоштовне обслуговування з еквайрингу

«Приватбанк» визначив ювілейного 3000-го партнера з еквайрингу. Ним стала власниця магазину «Посудна лавка», що в Черкасах, Тетяна Євдокимова. Вона отримала річне обслуговування з еквайрингу під 0 грн.

«Термінал для безготівкових розрахунків ми планували встановити вже давно, але все не вистачало часу. А от коли покупці стали активно цікавитися розрахунком через термінал, то ми зробили все, щоб задовольнити їх прохання», – розповіла Тетяна Євдокимова. За її словами, дзвінок із «Приватбанку» про безкоштовне річне обслуговування став справжнім сюрпризом.

Як розповіла керівник напрямку еквайрингу Оксана Васильєва, кількість бізнес-користувачів еквайрингу в Черкаському регіоні продовжує зростати. Це пов’язано зі збільшенням кількості власників пластикових карток, які активно користуються ними для безготівкових розрахунків у торгових підприємствах.

Використання послуг еквайрингу дає змогу підвищити оборот (середній чек по безготівковим розрахункам в середньому на 10% більше, ніж за готівку), скоротити витрати на інкасацію або здавання виручки, підвищити якість обслуговування своїх клієнтів, адже безготівковий розрахунок пришвидшує обслуговування.