ПОРТАЛ
6 березня 2014, 15:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Маєш бізнес-ідею - запропонуй свій проект!

Проекти, спрямовані на розвиток малого та середнього бізнесу на Черкащині, мають шанс отримати фінансову, організаційну та інформаційну підтримку від Черкаського регіонального центру інвестицій та розвитку. Центр спільно з порталом «Діловий регіон» реалізують ініціативу «Запропонуй свій проект!». Організатори мають на меті підтримати талановитих підприємців Черкащини з різних сфер економіки та бізнесу.

Підприємці мають нагоду відправити на розгляд до Черкаського регіонального центру з інвестицій та розвитку свій проект і отримати допомогу в його реалізації. Він може стосуватися будь-якої з галузей економіки.

«Усі проекти будуть ретельно розглянуті й отримають експертну оцінку. З підприємцями-авторами обов’язково будемо листуватися», – розповів керівник центру Дмитро Виноградов.

Портал «Діловий регіон» надаватиме інформаційну підтримку ініціативі, висвітлюватиме просування та хід реалізації проектів, презентуватиме найцікавіші ідеї та результати їхнього втілення.

Для того, щоб скористатися пропозицією, необхідно коротко викласти ідею проекту, зазначити його конкурентні переваги, оцінити приблизну вартість та визначитися, якої допомоги потребуєте при його реалізації.

Подати свою заявку


директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації
Оксана Криницька
голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини
Віктор Гончаренко
директор Черкаського регіонального відділення фонду підтримки фермерських господарств
Яків Швачка
голова фермерського господарства, Звенигородський район
Петро Милокостий
голова фермерського господарства «Імпульс», Уманський район
Олександр Пастушенко