ПОРТАЛ
18 квітня 2014, 07:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах викрили підпільний гральний заклад

Підпільний гральний заклад, який діяв у одному із торгівельних центрів міста Черкаси, нещодавно викрили правоохоронці. Працівники УДСБЕЗ та слідчого управління вилучили гральне обладнання, а також кошти в сумі 1900 доларів США та 14 500 тисяч гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це під час прес-конференції повідомив заступник начальника Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю, підполковник міліції Дмитро Гаращенко.

- З початку року працівниками УДСБЕЗ виявлено та задокументовано 19 фактів за ознаками кримінального правопорушення – здійснення заборонених видів господарської діяльності. На даний час розслідується 17 кримінальних проваджень, складено та направлено до суду 9 протоколів про адмінпорушення щодо участі осіб в азартних іграх у громадських місцях, - розповів Дмитро Гаращенко.

За словами заступника начальника УДСБЕЗ - основною причиною, яка перешкоджає виявленню та припиненню правоохоронцями діяльності незаконних ігрових закладів, є складність процедури документування та фіксації. Окрім цього, винахідливі зловмисники маскують такі заклади під різні види громадської діяльності, мають власну клієнтську базу та постійно змінюють місце розташування.


директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації
Оксана Криницька
голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини
Віктор Гончаренко
директор Черкаського регіонального відділення фонду підтримки фермерських господарств
Яків Швачка
голова фермерського господарства, Звенигородський район
Петро Милокостий
голова фермерського господарства «Імпульс», Уманський район
Олександр Пастушенко