ПОРТАЛ
18 квітня 2014, 07:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Вінниці стихійну торгівлю виявлятимуть за допомогою відеореєстраторів

Спецпроект «Досвід регіонів»

Факти стихійної торгівлі у Вінниці фіксуватимуть за допомогою відеореєстраторів. Таких реєстраторів встановили чотири - на площі Героїв Сталінграду поблизу ринків «Привокзальний - 1» та «Привокзальний – 2», повідомляє myvin.com.ua.

Це робиться для того, щоб локальні місця стихійної торгівлі поблизу ринків були під відеонаглядом, адже неможливо виставляти біля кожного перехрестя працівників міліції, які б не дозволяли торгувати «з асфальту». Запис з відеореєстраторів можуть бачити працівники муніципальної поліції та правоохоронних органів, що дозволяє оперативно реагувати на правопорушення.

У Вінниці альтернативою торгівлі у непристосованих для цього місцях, в тому числі з асфальту, стали обладнані ще кілька років тому 376 безкоштовних місць для торгівлі на ринках міста. Адміністрації ринків виділили для цього частину своєї території та обладнали зручні прилавки.

Це дозволяє одним людям продати власну продукцію, не сплачуючи при цьому жодних зборів, а іншим – придбати за помірними цінами овочі, фрукти та зелень. Прилавки мають надпис «місце для виробника», і скористатись ним можна будь-кому, хто торгує своєю городиною.

Більше новин у розділі «Досвід регіонів»


Новини ринків і компаній