ПОРТАЛ
22 квітня 2014, 17:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах запрацював вуличний термінал банку

Нещодавно у Черкасах відбулося відкриття одного з перших в Україні зовнішніх терміналів самообслуговування вуличного типу. Він розташований за адресою бульвар Шевченка, 350, - повідомляють у прес-службі ПриватБанку.

"Ми йдемо в напрямку активного розвитку зовнішніх терміналів самообслуговування. Вони є альтернативою кас, і допоможуть нашим клієнтам отримувати банківські послуги без відвідування відділень банку, - відзначає Тихонов Роман, керівник напрямку Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Черкаського регіонального управління ПриватБанку.

За його словами, контролюватимуть вуличні термінали за допомогою камер відеоспостереження.

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплата штрафів ДАІ, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.


Новини ринків і компаній