ПОРТАЛ
23 квітня 2014, 19:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Визначено найкращі автомобілі року

Під час Нью-Йоркського автосалону стали відомими переможці одного з найпрестижніших у світі конкурсу «Всесвітній автомобіль року». Оцінювали найкращі авто 69 автомобільних журналістів з світовими іменами, які в цілому представили 22 країни світу, - пише Autospynews.net.

Першою сенсацією стало те, що жодної моделі концерну Volkswagen не знайшлося місця серед переможців конкурсу. До цього представники німецького бренду 4 рази (у 2009, 2010, 2012 і 2013 ) ставали абсолютними чемпіонами, а їх моделі широко присутні в списках переможців в інших номінаціях.

У 2014 році абсолютне звання «Кращого автомобіля року» було віддано Audi A3, яка на шляху до Олімпу, змогла обійти Mazda3 і BMW 4-серії.

Кращим у номінації «Кращий дизайн року» став BMW i3, який здобув перемогу над найближчими конкурентами Mazda3 і Mercedes-Benz C-класу.

У номінації «Найбільш екологічний автомобіль року» все той же лідер - електрокар BMW i3. Тут він перевершив Volkswagen XL1 і Audi A3 e-tron.

Переможцем номінації «Кращий спортивний автомобіль року» став Porsche 911 GT3, який у тривалій боротьбі вирвав перемогу у Ferrari 458 Speciale і Chevrolet Corvette Stingray.

Перемогу в класі «Кращий представницький автомобіль року» святкував Mercedes-Benz S-класу. Цьому намагалися перешкодити Range Rover Sport і Bentley Flying Spur.


Новини ринків і компаній