ПОРТАЛ
1 травня 2014, 14:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

опитування
Щоб стати мером Черкас, треба відремонтувати дороги, вважають читачі «Ділового регіону»

Виграти вибори мера Черкас за півтора місяці зможе той, хто відремонтує дороги міста, вважає майже третина читачів порталу «Діловий регіон». Кожен п’ятий переконаний, що за півтора місяці можна тільки підкупити виборців.

У результативність щоденних безкінечних зустрічей з виборцями вірять 18,4% опитаних. 11,8% налаштовані песимістично і вважають, що вже нічого не допоможе виграти вибори мера Черкас за півтора місяці.

Ще 10,6% вважають, що за такий короткий термін отримати перемогу на виборах можна лише сподіваючись на диво. У вирішальну підтримку губернатора вірять 3,2% респондентів.

Найменше сподівань учасники опитування покладають на агітаційні матеріали – лише 0,9% вважають, що вклавши гроші в рекламу, можна виграти вибори. Ще 6,3% мають власний рецепт, як за півтора місяці виграти вибори мера Черкас, вони обрали варіант «Інше».

Опитування проводилося на порталі «Діловий регіон» і не є репрезентативним. У ньому взяли участь 348 осіб. Опитування тривало з 6 до 24 квітня.

Візьміть участь у новому опитуванні порталу В яку галузь економіки новій владі Черкащини слід залучати інвестиції у 2014 році?