ПОРТАЛ
7 липня 2014, 13:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах запрацював музей податкової служби

Музей історії державної податкової служби області запрацював у Черкасах. Тут можна не лише почути а й побачити фрагменти податкової історії, яка буде цікавою для відвідувачів будь-якого віку.

Серед перших відвідувачів музею були перший заступник міністра доходів і зборів України Ігор Білоус, голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко та в.о. начальника ГУ Міндоходів у області Володимир Коломієць. Вони перерізали символічну червону стрічку та оглянули експозицію, що демонструє минуле та сьогодення податкового життя.

Тут і колекція купюр і монет, які були в обігу на території України, і зразки обчислювальної техніки та навіть зразки форми працівника податкової служби та податкової міліції.

Чільне місце в музейній експозиції займає Конституція України.

Особливу увагу міндоходівці приділили історії розвитку податкової служби та персоналіям, що залишили вагомий внесок на кожному з етапів її становлення. Про те що черкаським податківцям є чим пишатися свідчать і численні нагороди та кубки, представлені на огляд відвідувачів.

Окрема експозиція - зразки підакцизного фальсифікату, з яким уже не одне десятиліття борються працівники служби.

За словами завідувача сектору інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у області Олени Заскальної, побувати в цьому музеї історії може будь-хто. Розташований він на 6-му поверсі приміщення Головного управління Міндоходів у Черкаській області.