ПОРТАЛ
17 липня 2014, 13:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Маньківський центр зайнятості шукає роботу для переселенців з зони АТО

У Маньківському районному центрі зайнятості зареєструвався для подальшого пошуку роботи перший переселенець із зони АТО на сході України.

Для підтримки переселенців та допомоги їм у працевлаштуванні фахівці Маньківського районного центру зайнятості побували у ТОВ санаторій «Аквадар Резорт», де знайшли тимчасовий притулок приїжджі з зони АТО на сході України.

Серед переселенців виявилося 5 незайнятих осіб працездатного віку, повідомили у центрі зайнятості. Решта – діти віком до 18 років, вагітна жінка та жінка, що здійснює догляд за дитиною-інвалідом.

Спеціалісти центру на чолі з директором Галиною Гаврилюк роз’яснили вимушеним переселенцям порядок реєстрації у службі зайнятості та розповіли, які послуги їм можуть надати.

Спеціаліст з профорієнтації Тетяна Дяченко розповіла про наявні вільні робочі місця, про можливість проведення професійної перепідготовку за професіями, які користуються попитом у місцевих роботодавців.

Громадяни-переселенці отримали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання і зрозуміли, що, звернувшись до центру зайнятості, вони можуть розраховувати на допомогу. В результаті один із приїжджих вже зареєструвався в центрі зайнятості для подальшого пошуку роботи.