ПОРТАЛ
17 липня 2014, 19:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Держінвестпроект підписав меморандум про співпрацю з ICC України

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України уклало меморандум про співпрацю з Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC).

Меморандум підписали Голова Держінвестпроекту Сергій Євтушенко та Президент Українського національного комітету МТП Володимир Щелкунов, — повідомляє прес-служба Держінвестпроекту.

«Ми готові плідно співпрацювати з ICC на шляху до залучення інвестицій. Міжнародна Торгова Палата має представництва у 92 країнах світу і стояла біля джерел створення правил гри в міжнародній торгівлі. Нам по дорозі з цією організацією. Зараз складно сказати, що інвестиційний клімат в Україні впевнено покращується, але ми абсолютно переконані, що Україна перебуває на правильному шляху», — зазначив Голова Держінвестпроекту.

За його словами, українське національне представництво ICC буде долучене до розробки рішень Держінвестпроекту в рамках роботи Громадської ради, а також тісно співпрацювати із відомством у напрямі пошуку та супроводу інвесторів.

У свою чергу Володимир Щелкунов зазначив, що ICC супроводжувала інвестиційні проекти на рівні керівництва органів виконавчої влади областей. Тим не менше, як зазначив В.Щелкунов, співпраця з Держінвестпроектом дозволить здійснювати супровід більш великих інвестиційних проектів.