ПОРТАЛ
21 липня 2014, 11:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Держінвестпроект не залишить освіту поза увагою

Зважаючи на економічну ситуацію, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України переглянуло портфель та концепції нацпроектів першочергових для реалізації. Зокрема, фахівці виокремили 8 проектів, на яких зосередять основну увагу.

Попри те, що проект «Відкритий світ» не потрапив до пріоритетного переліку, за словами керівника Черкаського регіонального центру інвестицій та розвитку Дмитра Виноградова, фахівцями агентства ведеться пошук альтернативних джерел фінансування. Можливо, це будуть гроші технічної допомоги чи кошти інвесторів. - Попри тяжку фінансову ситуацію, ми не можемо залишати освіту поза увагою. Адже освіта - це наші конкурентні переваги в майбутньому,- зазначає він.

- Ми розуміємо, що проблеми з освітою є, вирішувати їх треба. І комп’ютеризація шкіл - це один з важливих шляхів покращення якості освіти.

Звичайно, відсутність бюджетного фінансування внесе свої корективи і щодо термінів реалізації проекту і щодо кількості учасників. Проте ставити крапку не реалізації проекту – не варто, вважають його ініціатори.


Новини ринків і компаній