ПОРТАЛ
21 липня 2014, 17:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Тальнівщині запрацює консервний завод

ТОВ «Мошурівський консервний завод» розпочинає сезон переробки овочів та фруктів. Допомогу в підборі працівників підприємству надали в Тальнівському районному центрі зайнятості.

Для підбору працівників з переробки овочів та фруктів за професією «оператор лінії у виробництві харчової продукції» там організували ярмарок вакансій. Участь у заході взяли 11 осіб із числа безробітних, десять з одинадцяти вже за кілька днів приступлять до роботи.

«Мошурівський консервний завод» виготовляє продукцію під брендом «По-українськи Смачно!».

Довідка:

Мошурівський консервний завод засновано в 1969 році як підприємство з переробки плодів і овочів колгоспу-гіганта «Великий Жовтень».

У 2008-2009 роках завод було повністю переобладнано, встановлено найсучасніше устаткування. На підприємстві суворо контролюється якість продукції, на всіх етапах, починаючи з вирощування плодів і овочів і закінчуючи упаковкою готової продукції.

Мошурівська культура приготування овочів і фруктів сягає XVIII століття, коли Мошурів належав відомому аристократичному роду, графам Потоцьким – багато рецептів сягають саме того часу.