ПОРТАЛ
23 липня 2014, 15:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащани стали активніше купувати автомобілі в банку

Майже в 5 разів збільшився викуп у населення автівок ПриватБанком за останні 3 місяці на Черкащині.

На викуп банку можна передати будь-яке легкове авто, яке не старше 10 років. Якщо гроші від продажу свого автомобіля продавець планує зарахувати на аванс за кредитом, то обмеження за віком автомобіля не застосовуються. Автомобілі повинні бути у справному стані, які не вимагають ремонту. Обмеження за вартістю автомобілів немає.

При купівлі автомобіля Банком, клієнт може направити кошти від викупу на купівлю іншого авто в банку (в кредит або за повну вартість), чи отримати гроші готівкою. Ціну за свій автомобіль клієнт дізнається протягом 5 хвилин, гроші отримує за добу, немає необхідності їхати в МРЕО для зняття авто з обліку. Викуп автомобілів здійснюється за ринковими цінами.

При продажу автомобіля банку клієнту необхідно придбати новий автомобіль у кредит або автомобіль з пробігом в кредит або за готівку. При купівлі нового авто сума за викуплене авто зараховується на аванс по кредиту.

Якщо вартість автомобіля з пробігом, який набуває клієнт менше, ніж вартість авто, яке продає, то різниця зараховується на його кредитну карту. Якщо вартість купується авто більше, то клієнт доплачує різницю або оформляє кредит.

Можливий також викуп автомобіля клієнта без покупки автомобіля в банку. Однак сума, яка пропонується клієнтові, буде менше, ніж сума яка пропонується при покупці автомобіля в банку.


Новини ринків і компаній