ПОРТАЛ
28 липня 2014, 10:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Черкаський автобус» отримав замовлення від Нацгвардії на понад 80 млн.грн.

120 спецавтобусів і вантажівок замовили Внутрішні війська МВС України на ПАТ «Черкаський автобус». Поставки буде здійснено до кінця року.

«Черкаський автобус» отримав замовлення від Нацгвардії на понад 80 млн.грн.

ТОВ «Український автобус» (Київ), офіційний дистриб'ютор виробника автобусів і малотоннажних вантажних автомобілів ПАТ «Черкаський автобус», до кінця поточного року випустить для військової частини № 3078 Внутрішніх військ МВС України 60 спеціалізованих автобусів та стільки ж спеціалізованих вантажних автомобілів.

Як повідомляє «Вісник державних закупівель», автобуси будуть придбані за процедурою закупівлі в одного учасника. Для перевезення особового складу військової частини будуть поставлені 50 спецавтобусів «Атаман» А-09316 на 33,445 млн. грн, 10 автобусів «Атаман» А-09620 на на 15,74 млн. грн.

В рамках ще одного тендеру за процедурою закупівлі в одного учасника до кінця року «Український автобус» поставить вантажівки. Всього будуть поставлені 10 ізотермічних автомобілів-фургонів на 5,76 млн. грн., стільки ж промтоварних автомобілів-фургонів 5,37 млн. грн., 40 од. автомобілів з бортовою платформою і тентом на 20,06 млн. грн.

Рішення купувати у одного учасника ухвалено на підставі норми законодавства про невідкладну потреби у зв'язку з виникненням економічних чи соціальних причин, які унеможливлюють дотримання замовниками строків проведення конкурсних торгів в умовах надзвичайних обставин.

Довідка

ПАТ «Черкаський автобус» виробляє автобуси малого класу міського та приміського призначення, а також широку гаму вантажних автомобілів на базі шасі і агрегатів виробництва Isuzu Motors Limited (Японія).