ПОРТАЛ
5 серпня 2014, 17:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Прибутковий рибгосп на Черкащині хочуть зробити банкрутом

Одне з найприбутковіших в країні рибних господарств хочуть довести до штучного банкрутства. Призначення нового керівника на ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб» збурило колектив, який вважає це рейдерським захопленням.

<b>Прибутковий рибгосп на Черкащині хочуть зробити банкрутом</b>

Так, рішенням Державного агентства рибного господарства України новим в.о. директора Іркліївського розплідника призначено особу без відповідного досвіду роботу та без погодження з головою Черкаської облдержадміністрації. Ба більше – нове керівництво займається оформленням «банкрутства» насправді прибуткового державного підприємства. Нині підприємство орієнтовно оцінюють у 20-30 млн. доларів - інформують у прес-службі ОДА.

Довіру колектив висловив Сергію Піддубному, який має загальний стаж роботи 22 роки, з яких понад 18 – саме у рибному господарстві. Йому спочатку запропонували посаду першого заступника директора, але після поїздки до Міністерства рішення вищого керівництва було змінено

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко доручив сформувати делегацію активних та небайдужих черкащан для поїздки в Міністерство АПК, аби відстоювати інтереси працівників підприємства вже на міністерському рівні.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський