ПОРТАЛ
28 серпня 2014, 17:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

BASF провів в Умані агроконференцію

Науково-практична конференція "Технології вирощування зернових", організована хімічним концерном BASF, пройшла минулого тижня в Умані.

Як зазначає "ПроАгро" з посиланням на прес-службу концерну, конференція зібрала близько сотні українських аграріїв - фермерів, представників найбільших сільгоспвиробників, дистриб'юторів і насіннєвих компаній, які обговорили ряд актуальних для аграрного бізнесу України питань, зокрема важливість протруювання насіння, практику внесення гербіцидів , регулятори росту рослин, технологічні системи захисту посівів, а головне - цінові перспективи на аграрному ринку в 2014 році.

"Цього року ціни на сільськогосподарські культури в світі знизилися. В Україні ціна на пшеницю в порівнянні з минулим роком знизилася з $ 234 / т до $ 204 / т, ціна на кукурудзу - з $ 203/т до $ 177/т, ціна на соняшник - з $ 499/т до $ 389/т. Проте, є всі підстави очікувати, що навесні 2015 ціни на продовольчу пшеницю, сою, кукурудзу та ріпак зростуть. Саме тому українським аграріям варто продовжувати вирощувати ці культури і не поспішати з продажем нинішнього урожаю ", - зазначив керівник групи маркетингових та фінансових сервісів BASF Артем Росляков, який окреслив цінові перспективи аграрного ринку.

Довідково:

BASF - лідер світової хімічної галузі. Є постачальником інноваційних рішень для захисту рослин, декоративного рослинництва та боротьби з шкідниками сільського господарства. Портфель розробок містить технології обробки насіння і біологічного контролю, а також рішення для вирощування рослин в умовах нестачі води і поживних речовин. Концерн є одним зі світових лідерів у виробництві фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та інших засобів захисту рослин.