ПОРТАЛ
1 вересня 2014, 07:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський харчопром скоротив виробництво

Регіональні підприємства харчопрому у січні-липні зменшили випуск продукції на 4,7%. Такими є виробничі результати у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, - повідомляють у ГУ статистики в Черкаській області.

Найбільше скоротився випуск: маргарину та жирів харчових – на 80%, спредів та сумішей жирових – на 59%, риби солоної, крім оселедців – на 51%, риби копченої – на 42%, м'яса свиней свіжого чи охолодженого – на 33%, сирів жирних – на 27%, риби консервованої – на 26%, круп – на 22%, м'яса свійської птиці замороженого – на 16%, сиру свіжого неферментованого – на 15%, напоїв безалкогольних – на 13%, м'яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 12%, ковбасних виробів – на 10%, борошна – на 6%, овочів консервованих натуральних, лікерів та інших спиртових напоїв – на 5%.

Водночас зросло виробництво: цукру – у 2,5 раза, масла вершкового – на 60%, риби сушеної і в’яленої – на 21%, олії соняшникової нерафінованої – на 14%, горілки – на 4%.

У січні–липні 2014р. проти січня–липня 2013р. індекс промислової продукції в області склав 91,2% (по Україні – 94,2%); у липні поточного року проти червня – 108,8%.