ПОРТАЛ
14 вересня 2014, 17:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як відзначатимуть у Черкасах цьогорічний День міста

19-20 вересня Черкаси відзначатимуть чергову річницю свого Народження. Зазвичай День міста святкували у червні, але цього року перенесли святкування на вересень.

Цьогорічний День міста планують зробити особливим. Не буде традиційних фестивалів, салютів і реклами. На це не витрачатимуть бюджетні кошти. Натомість зроблять святкування душевним, сімейним, спортивним і зі смаком патріотизму.

Цього року акцентуватимуть увагу саме на спорті і здоровому способі життя. На День міста в Долині троянд проведуть уже традиційну «Ярмарку спорту». Під час заходу черкаські спортсмени демонструватимуть свої вміння і популяризуватимуть різні види спорту, - інформують у прес-службі міськвиконкому.

- До Черкас завітає відомий український боксер, чемпіон світу, Олександр Усик. Також на черкасців очікує патріотичний флеш-моб від нашого танцівника, чемпіона з фітнесу Максима Оробця. Окрім того, День народження Черкас – це хороша нагода зібратися усім разом, - розповів міський голова Сергій Одарич.

Під час Дня міста збиратимуть допомогу українським військовим, які нині воюють в зоні АТО. У місцях скупчення людей стоятимуть скриньки. Черкасці зможуть знайти їх і внести свій внесок в допомогу армії. Також планується, щ усі підприємці, які торгуватимуть під час святкування и надаватимуть різноманітні розважальні послуги, перераховуватимуть 10% від свого прибутку до Центру допомоги армії.