ПОРТАЛ
22 вересня 2014, 09:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В «Уманьавтодору» відсудили більше 5 мільйонів гривень

Суд стягнув з ПАТ «Уманьавтодор» на користь ПП «Автомагістраль» 5,21 млн грн. заборгованості, з яких 4,55 млн грн. основного боргу та 653 тис грн. штрафних санкцій за прострочення оплати. Про це свідчить рішення Господарського суду Черкаської області від 21 липня, - інформує видання «Наші гроші».

В «Уманьавтодору» відсудили більше 5 мільйонів гривень

30.08.2012 «Уманьавтодор» найняв ПП «Автомагістраль» у якості субпідрядника виконати роботи з будівництва автомобільної дороги від вулиці Генерала Наумова (житловий масив Ново-Біличі, м. Київ) до житлового масиву Романівка (м. Ірпінь).

ПП «Автомагістраль» свої зобов’язання виконало вчасно. Тож наприкінці грудня 2012 року підприємство надіслало «Уманьавтодору» акти приймання виконаних підрядних робіт та довідки про їх вартість на суму 4,55 млн грн. Та генпідрядник ці документи не підписав.

Суд протрактував ці акти як такі, що одержані «Уманьавтодором» і підписані на початку січня 2013 року. Відтак, роботи на суму 4,55 млн грн. мали бути оплачені протягом січня.

При цьому суд наголошує, що Служба автомобільних доріг у Київській області своєчасно виконала свої зобов’язання по оплаті договору генерального підряду з «Уманьавтодором».

ПАТ «Уманьавтодор» оскаржило рішення суду першої інстанції. Розгляд апеляції призначено на 22 вересня.