ПОРТАЛ
1 жовтня 2014, 12:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Земельне питання французької насіннєвої компанії допоможе вирішити обласна влада

«Ми раді бачити інвесторів, які не зважаючи на такий складний час, не бояться вкладати кошти у розвиток свого бізнесу саме на Україні, й у тому числі на Черкащині. Обласна влада робитиме все від неї залежне, аби допомогти інвесторам, адже ми зацікавлені у збільшенні робочих місць і надходженні податків», – такими словами голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко зустрів генерального директора компанії «Євраліс» в Україні Жана Батіста Маса.

Земельне питання французької насіннєвої компанії допоможе вирішити обласна влада

Французька насіннєва компанія «Євраліс» працює на Черкащині уже 7 років і займається вирощуванням та продажем насіння кукурудзи, соняху, ріпаку та сої. Компанія, що є партнером «Бондюеля» у Франції, планує розширювати виробничі потужності, для чого потрібно збільшувати площі земельних ділянок. Проте тут існує проблема, адже землі компанії тісно межують із приватними земельними ділянками і розширювати виробничі потужності немає як.

Обласна влада береться допомогти у вирішенні цієї проблеми. Так, голова Черкаської ОДА дав доручення в.о. начальнику Головного управління Держземагентства у Черкаській області Дмитру Мироненку спільно з головою Черкаської РДА Костянтином Омаргалієвим вивчити питання і знайти можливості для виділення земельної ділянки для підприємства у зручному з точки зору логістики місці.

– Попри труднощі компанія не збирається полишати регіон, нам тут подобається працювати, – підсумував зустріч генеральний директор компанії Жан Батіст Мас.