ПОРТАЛ
22 жовтня 2014, 12:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаську птицю споживатимуть у Європі

Україна одержала позитивне рішення щодо експорту вітчизняної продукції птахівництва на ринок Європейського Союзу. Про це повідомили в Державній ветеринарній і фітосанітарній службі країни.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаську птицю споживатимуть у Європі

До переліку підприємств, які мають право експорту до ЄС, увійшла і Миронівська птахофабрика, розташована в с. Степанці Канівського району. Нагадаємо, що продукцію випускають під ТМ «Наша Ряба».

Потужна птахофабрика була збудована «з нуля» і введена в експлуатацію в 2007 році. Зараз тут випускається більше 220 тис. т курятини на рік.

Як розповіли у ДП «Черкасистандартметрологія», продукція ПрАТ «Миронівська птахофабрика» неодноразово ставала призером Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» на регіональному та національному етапах конкурсу.

Все це завдяки посиленій увазі до якості продукції. Так, на базі комплексу з переробки курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика» впроваджена та сертифікована міжнародною компанією SGS інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів на основі міжнародних стандартів ISO 9001:2008 та FSSС 22000:2010.

Це означає, що рівень стабільності показників якості та безпеки продукції забезпечується безперервним контролем на всіх етапах технологічного процесу її виробництва.

Моніторинг показників якості сировини і готової продукції проводиться атестованою лабораторією підприємства та лабораторіями державних контролюючих органів.

Фахівцями ДП «Черкасистандартметрологія» атестована на проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду виробничо-технологічна лабораторія ПрАТ «Миронівська птахофабрика». Свідоцтво про атестацію видано у березні поточного року та є чинним три роки.