ПОРТАЛ
28 жовтня 2014, 11:13

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська ТПП запрошує на Welcome Сoffee з юридичним семінаром

Черкаська ТПП запрошує членів Палати на зустріч Welcome Сoffee. Тема зібрання - "Юридичний супровід господарської діяльності, що це - щоденна робота чи принцип "пожежної команди". Про це порталу «Діловий регіон» повідомив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Захід відбудеться 29 жовтня

Гість бізнес-вітальні - директор юридичної компанії "Правова колегія" - Руслан Грязон. На зустрічі розглядатимуть питання взаємодії бізнесу з контролюючими органами та участь у цих відносинах юридичної служби на стадії ще до появи проблеми, а також сучасні принципи побудови співпраці юридичних компаній з клієнтами на основі аутсорсингу.

Участь у заході для дійсних членів Палати - безоплатна, при цьому ТПП лишає за собою право відмовити у реєстрації (в разі відсутності вільних місць).

Для реєстрації у заході прохання надіслати заявку на участь за адресою: [email protected], тел. (0472) 45-31-68, 36-08-59.

Захід відбудеться у бізнес-вітальні Черкаської торгово-промислової палати за адресою: вул. Небесної Сотні, 105 (будинок побуту "Славутич", 3 поверх, офіс №301).

Початок о 10-00. Тривалість: 1,5 години.


Новини ринків і компаній