ПОРТАЛ
10 листопада 2014, 07:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В яких районах Києва подешевшало та подорожчало житло на вторинці

За період з 31 жовтня по 7 листопада 2014 середня ціна на вторинному ринку нерухомості столиці склала 1826 грн./кв.м, інформує DOM.RIA.com.

Згідно з даними аналітиків, зниження вартості 1-кімнатних квартир на вторинному ринку спостерігалося в 5-ти районах столиці. Зростання продемонстрували Дарницький, Дніпровський, Оболонський, Подільський і Шевченківський райони. Так, за вказаний період середній показник за 1-кімнатну квартиру на Печерську, де традиційно пропонуються найдорожчі квадратами метри, знизився на 0,5% і склав $ 2644 / кв.м. Аналогічне житло в найдешевшому районі Києва - Деснянському - знизилося на 0,7% і пропонувалося за 1360 грн./кв.м.

За минулий тиждень ціна на двокімнатні квартири впала в семи районах столиці. У цьому сегменті житла зростання вартості було зафіксовано лише в Дніпровському, Голосіївському та Подільському.

Що стосується ціни на трикімнані, то за даними аналітиків, за минулий тиждень 3-кімнатне житло подешевшало також у 7-ми районах Києва. Виняток склали лише Голосіївський, Дніпровський та Солом'янський райони.

Докладніше ознайомитися з вартістю квартир по районах Києва (вторинний ринок).