ПОРТАЛ
16 грудня 2014, 15:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фахівці проконсультували волонтерів щодо якості зимового одягу для військових

За консультацією щодо якості зимового одягу та взуття для військовослужбовців до фахівців ДП «Черкасистандартметрологія» звернулися черкаські волонтери.

<div class="dr_in_to_news"></div> Фахівці проконсультували волонтерів щодо якості зимового одягу для військових

Допомагали з роз’ясненнями працівники випробувальної лабораторії продукції легкої промисловості цього держпідприємства.

Волонтери принесли зразки зимового одягу та взуття, які мали намір закупити для потреб військовослужбовців у зоні АТО. Зрозуміло, що при закупівлі таких комплектів обирали виробників та постачальників з найбільш демократичними цінами, тому вирішили поцікавитися у фахівців якістю пропонованих виробів. Найбільше зауважень до одягу було щодо утримання тепла, тож експерти надали рекомендації як це виправити. Також порадили за якими критеріями слід обирати теплі речі, аби вони виконували свою функцію.

На фото: випробування пакету утеплених матеріалів (зимова куртка) за показником сумарний тепловий опір (визначають як виріб утримує тепло).

За словами начальника випробувальної лабораторії продукції легкової промисловості ДП «Черкасистандартметрологія» Таїсії Гречухіної, основним напрямком випробувальної лабораторії є робота безпосередньо з виробниками. Проте не відмовляють у допомозі тут і споживачам, які звертаються за консультаціями.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук