ПОРТАЛ
17 грудня 2014, 17:33

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині нагородили переможців конкурсу «Я хочу жити в якісному світі»

Святом нагород та подарунків стало цьогорічне відзначення переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі». Нагородження проходило у Черкаському обласному художньому музеї, де відкрито і тематичну експозицію дитячих робіт.

<div class="dr_in_to_news"></div> На Черкащині нагородили переможців конкурсу «Я хочу жити в якісному світі»

На Черкащині регіональне конкурсне журі обирало кращих зі 176 дитячих робіт. Визначали переможців регіонального етапу конкурсу у трьох вікових категоріях та за трьома номінаціями: «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми – архітектори якісного світу» та «Кращий плакат на споживчу тематику».

Як розповів директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, за рішенням журі на Черкащині було відзначено 41 конкурсну роботу. Зокрема, 1 місце посіли 9 осіб, ІІ місце – 18, ІІІ місце – 14.

Кращі дев’ять малюнків юних черкаських митців були надані на розгляд головної конкурсної комісії до Києва. З-поміж 203 відібраних робіт, представлених на загальнодержавному рівні, було обрано 23 малюнки, автори яких отримали диплом переможця у цьому році. Серед них і робота 7-річної учениці Тальнівського районного Будинку дітей та юнацтва Кароліни Черепенко. Її робота - «Якісне – це натуральне» привернула увагу журі своєю оригінальністю, дитячою наївністю та споживчим патріотизмом. Від Мінекономрозвитку юна переможиця отримала диплом та сучасний планшет.

Не залишилися без подарунків і переможці регіонального етапу конкурсу. Про них, напередодні Дня Святого Миколая, подбали організатори конкурсу – фахівці ДП «Черкасистандартметрологія». Тож окрім хвилини слави - вручення почесних дипломів, у юних художників залишаться ще й приємні подарунки – набори для малювання, що знадобляться для їх подальшої творчості, та солодощі. Наостанок організатори подарували всім переможцям ще й похід до кінотеатру на перегляд цікавого фільму.

- Виховувати споживчу культуру - потрібно змалечку – переконаний директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук. – Потрібно роз’яснювати і допомагати дітям з усвідомленням того що таке якісна і безпечна продукція, формувати ціннісні орієнтири на здоровий спосіб життя. І такі конкурси допомагають привернути увагу не лише юного покоління, а й дорослих до простих та важливих речей, про які часто забувають, - зазначає він.

Виставка робіт учасників регіонального рівня конкурсу «Я хочу жити в якісному світі» триватиме до початку січня 2015 р. Тож всіх охочі можуть переглянути кращі творчі роботи дітей, відвідавши Черкаський обласний художній музей.