ПОРТАЛ
19 грудня 2014, 15:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Заборгованість із заробітної плати в області складає більше 22 млн. грн.

Цю суму озвучили на черговому засіданні комісії облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Заборгованість із заробітної плати в області складає більше 22 млн. грн.

За словами заступника директора Департаменту соціального захисту населення Олега Шимчука, майже 54 % від загальної суми боргу по зарплаті, припадає саме на підприємства, які збанкрутували, - інформують у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

– Якщо подивитися у розрізі, то із загальної суми боргу 53,4 % припадає на підприємства-банкрути, 45,5% – на економічно активні та 1,1% – на економічно неактивні. Нова заборгованість виникла на КП Дирекція парків, Ватутінському КВП Водоканал та Ватутінському КП теплових мереж. З приємного – погашено заборгованість на ДП «Черкаське будівельно-монтажне управління», ДП Іваньківський цукровий завод і Смілянський електромеханічний завод, – повідомив Олег Шимчук.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук