ПОРТАЛ
23 січня 2015, 11:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Озимина на Черкащині зійшла майже стовідсотково

На полях Черкащини зійшло 98% посіяної озимини на площі 277 тис. га. В доброму стані зараз перебувають 59%, в задовільному – 32%, слабкі і зріджені посіви – 8,8%. «Ці показники відповідають нормі. Цього року посівів у доброму стані навіть більше, ніж минулого», – прокоментувала порталу «Діловий регіон» начальник відділу землеробства Департаменту агропромислового розвитку Черкаської ОДА Валентина Сокирко.

<div class="dr_in_to_news"></div> Озимина на Черкащині зійшла майже стовідсотково

Погодні умови були цілком задовільними для перезимівлі озимих культур. За словами Валентини Сокирко, сходи пшениці добре витримали низькі температури січня, однак можливі незначні пошкодження рослин ячменю та ріпаку.

В січні та лютому місяці після відбору агрономічними службами монолітів та зразків рослин буде визначено загальний стан озимих культур.

На даний час в господарствах області ведеться підготовка техніки, насіння ярих культур для посіву під урожай 2015 року, заготівля мінеральних добрив, пально - мастильних матеріалів на комплекс весняно - польових робіт.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук