ПОРТАЛ
1 липня 2013, 12:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В черкаських закладах торгівлі популяризують продукцію місцевих виробників

В черкаських закладах торгівлі популяризують продукцію місцевих виробників

Необхідні складові успішної реалізації проекту «Товар Черкащини» обговорили представники обласної влади спільно з керівництвом Черкаської продовольчої компанії, а також менеджерами та власниками магазинів області, - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

Інформаційна кампанія, спрямована на популяризацію продукції місцевого виробництва та забезпечення продовольчих потреб населення регіону якісною продукцією черкаських виробників.

За словами генерального директора ТОВ «Черкаська продовольча компанія» Івана Пирога, співпраця з власниками магазинів не завжди дається легко, тож і зараз на чергову пропозицію співпраці відгукнулися не усі представники. Натомість ті, хто все-таки прийшов – про спільну роботу не шкодують.

«Однозначно хотілось би бачити продукцію ЧПК у торгових мережах, – розповіла представниця мережі «Абсолют», на вітринах якої практично 70% м’ясної продукції – виробництва ЧПК. – 70% – це безумовно показник попиту на товар і довіри».

До слова, товариство з обмеженою відповідальністю «Черкаська продовольча компанія» – одне з небагатьох підприємств, котре виробляє продукцію по ДСТУ.

Як неодноразово наголошував очільник області Сергій Тулуб, купуючи якісний продукт від місцевого виробника, черкащани опосередковано сприяють збереженню робочих місць та розвитку економіки області:

«Зростання попиту на продукцію місцевих товаровиробників є запорукою збільшення обсягів її виробництва та реалізації, а відповідно і виконання одного з головних напрямів Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки – розвитку внутрішнього ринку».