ПОРТАЛ
15 серпня 2013, 11:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Німецький досвід розвитку регіональних економік зацікавив черкащан

<div class="dr_in_to_news"></div> Німецький досвід розвитку регіональних економік зацікавив черкащан

В Черкаській ТПП відбулась зустріч з сенатором Фолькером Роденбергом - членом Президії Німецько-української асоціації економіки і науки м. Берлін, президентом Асоціації протипожежного захисту Німеччини і Кариною Ейшхорн - керівником проектів Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH, м. Берлін.

З українського боку у переговорах взяли участь в.о. президента Черкаської ТПП Сергій Першин, начальник Черкаської митниці Міндоходів Юрій Гвоздій, директор департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв`язків Черкаської ОДА Таміла Лепьошкіна, керівник ДП "Черкасистандартметрологія" Андрій Мирошниченко, директор Черкаського регіонального центру з інвестицій та розвитку Дмитро Виноградов та директор департаменту з соціальних питань ПАТ "АЗОТ" Костянтин Саленко.

Як повідомив порталу «Діловий регіон» в.о. президента Черкаської ТПП Сергій Першин, стратегічною метою зустрічі було налагодження прямих контактів співпраці з відповідними організаціями у Німеччині для вивчення досвіду ефективного розвитку регіональних економік, залучення інвестицій та сприяння розвитку підприємництва.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук