ПОРТАЛ
11 листопада 2013, 17:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині вантажівки перевіряють на дотримання вагових лімітів

На черкаських автошляхах проводиться перевірка великогабаритних транспортних засобів з метою недопущення руху авто з вантажем понад норму. Такий транспорт не лише створює загрозу для інших учасників дорожнього руху, а й завдає непоправної шкоди дорожньому покриттю.

Як зазначають у ДАІ УМВС України в Черкаській області, при максимально допустимій вазі 38 тон трапляються непоодинокі випадки порушень перевізниками відповідних вимог.

Зокрема лише за минулий тиждень працівники ДАІ Черкащини виявили 9 таких автомобілів. Весь транспорт, який без відповідних дозволів та з перевантаженням рухався автошляхами Черкащини був поставлений на штрафмайданчик до оформлення відповідних документів та сплачення штрафу, - зазначають у СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У Державтоінспекції нагадують, що за порушення Правил перевезення небезпечних вантажів, Правил проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів передбачена адміністративна відповідальність - штраф на водіїв від 510 до 680 грн., на посадових осіб від 680 до 850 грн.