ПОРТАЛ
13 листопада 2013, 12:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Автобуси стандарту Євро-4 виробляють у Черкасах

<b> Автобуси стандарту Євро-4 виробляють у Черкасах </b>

ТОВ «Український автобус» вже сьогодні готовий запропонувати своєму споживачеві автобус марки АТАМАН Євро-4, що відповідає всім нормам і стандартам, - пише AUTO-Consulting.

Завдяки тривалій та плідній співпраці з японським виробником двигунів ISUZU Motors Limited, ТОВ «Український автобус» вирішує питання надійності та екологічності транспорту.

Автобуси АТАМАN на базі ISUZU пристосовані до роботи в умовах складної рельєфності і з підвищеною запиленістю, а також, що дуже важливо на сьогодні, адаптовані до палива, яке запропоновано широкому споживачеві на ринках країн СНД і Європи.

«Автобуси виробництва АТ «Черкаський автобус» з новими двигунами Е-4 вже у 2013 р. пройшли всі випробування, сертифіковані і вже рік успішно працюють на маршрутах в РФ. За весь час експлуатації не було жодної відмови. Налагоджено гарантійний і післягарантійний супровід, розширено мережу реалізації запасних частин і витратних матеріалів.

Отримано і перші заявки на постачання від українських перевізників, що дозволяє нам з упевненістю дивитися в завтрашній день, - розповів комерційний директор ТОВ «Український автобус» Віталій Грищук.