ПОРТАЛ
9 січня 2014, 13:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський виробник алкоголю отримав ISO

ТОВ «Буассон Еліт» Бельведер Груп» сертифікувало системи управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009.

Роботи із сертифікації провели фахівці Органу з сертифікації систем управління ДП «Черкасистандартметрологія».

Зокрема, було сертифіковано виробництво вин ігристих, шампанського України, шампанського України спеціального «Золота Корона», коктейлів винних, горілок та горілок особливих, лікеро-горілчаних напоїв, настоянок особливих, напоїв слабоалкогольних, напоїв слабоалкогольних виноградних винних та напоїв слабоалкогольних виноградних, напоїв безалкогольних.

Як повідомив порталу “Діловий регіон” заступник директора ДП “Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації” Михайло Чорнопищук, сертифікат на систему управління якістю щодо виробництва цієї продукції зареєстровано у реєстрі Системи сертифікації УкрСЕПРО 30 грудня 2013 р. з терміном дії 5 років.

Довідка

«Бельведер Україна» - дочірня компанія відомої групи BELVEDERE (Франція), яка є одним зі світових лідерів з виробництва алкогольних напоїв. BELVEDERE GROUP володіє активами більш ніж у тридцяти країнах світу - це підприємства, сільськогосподарські угіддя, дистриб’юторські компанії, логістичні центри, транспортні засоби. Акції BELVEDERE GROUP котуються на Паризькій і Варшавській фондових біржах.

Метою діяльності компанії Бельведер Україна є сприяння ефективному залученню інвестицій BELVEDERE GROUP в Україну. Сферою інтересів компанії в Україні є купівля активів та організація сучасного виробництва алкогольних напоїв – від виробництва міцного алкоголю до розвитку сучасних високотехнологічних виноробних заводів повного циклу.

Першим кроком до шляху реалізації цих завдань стала купівля у листопаді 2007-січні 2008 Черкаського лікеро-горілчаного заводу (з лютого 2008 року підприємства BOISSON ELITE).