ПОРТАЛ
13 серпня 2014, 14:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські магазини маркують російські товари

Першими відгукнулися на рішення Черкаської міської ради від 31.07.2014 «Про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки на території м.Черкаси у 2014-2016 роках» черкаські гіпермаркет «Епіцентр», супермаркет «Гранд» та магазин «Лісовий», який знаходиться у Соснівці, - повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

<b>Черкаські магазини маркують російські товари</b>

– Департаментом економіки та розвитку було надіслано лист-звернення власникам найбільших торгівельних закладів міста: «Епіцентр», «Гранд», «Сільпо», «Любава», «Абсолют» та іншим суб’єктам господарювання, що здійснюють на території міста гуртову та роздрібну торгівельну діяльність.

Власникам магазинів рекомендовано проводити спеціальне помітне маркування товарів російського походження з позначкою «Товари з Російської Федерації» з окремим нанесенням на цінники цих товарів зображенням прапора цієї країни. Рекомендовано також розміщувати ці товари на окремих полицях. І кілька черкаських магазинів уже розпочали розміщувати на окремих полицях та позначати триколорами російську продукцію, – зазначила заступник директора департаменту Людмила Гуріненко.

Посадовець висловила сподівання, що й решта торговельників активно підключаться до ініційованого депутатами Черкаської міської ради заходу.