Однією з переможниць конкурсу «Харчові технології 2019» стала студентка інженерно-технологічного факультету 41-тз групи Уманського НУС Анастасія Трофуша. Головним призом змагання була участь у найбільшій світовій виставці, що проходила у м. Кельн (Німеччина).
Скориставшись нагодою поринути у світ передових технологій, представлених на виставці, Анастасія поспішила поділитися своїми враженнями від побаченого з університетським загалом: «
«Завдяки перемозі в конкурсі «Харчові технології 2019» я відвідала одну з провідних виставок кондитерських виробів – ISM 2019. На заході були виробники смаколиків із усього світу, зокрема й України. Загалом виставка об’єднала майже 38 тисяч відвідувачів із 144 країн. Це настільки масштабно, що неможливо передати словами. Чіпси з буряка, пиріжки з морозивом, попкорн із чаю, міні конвеєри з виробництва снеків – це лише незначна частина того, що вдалося побачити на виставці. Бажаю кожному студентові брати участь і перемагати в подібних конкурсах!».
На думку колективу інженерно-технологічного факультету, саме сумлінне виконання програми підготовки бакалаврів дозволило Анастасії продемонструвати гарний результат під час проведення конкурсу та отримати чудову можливість розширити свій професійний світогляд.