ПОРТАЛ
6 грудня 2015, 23:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Зварювальники «Азоту» – одні з найкращих в Україні

Зварювальники Черкаського «Азоту», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), здобули призові місця на XI всеукраїнському професійному конкурсі «Золотий кубок Бенардоса – 2015», що проходив у Києві.

В конкурсі взяли участь зварювальники з 11-ти українських підприємств. Майстри змагалися в трьох номінаціях, які передбачали застосування різних видів зварювання. Черкаський «Азот» представляли працівники управління капітальних ремонтів Ігор Горішний та Андрій Чорний.

Цього разу конкурсанти з Черкас вкотре підтвердили високу кваліфікацію здобувши призові місця. Так, Ігор Горішний посів І та ІІ місця у двох номінаціях, Андрій Чорний – ІІІ місце , - повідомили у прес-центрі ПАТ "Азот" м.Черкаси.

За результатами конкурсу спеціалісти ПАТ «АЗОТ» запрошені до складу збірної команди, яка наступного року представлятиме Україну на міжнародному конкурсі зварювальників у Китаї.

«У нас працюють зварювальники, яких можна назвати кращими не лише в області, а й загалом на підприємствах України, що підтверджується їхніми перемогами у всеукраїнських та міжнародних конкурсах професійної майстерності. Багато з того, що вони вміють, не робиться на жодному іншому підприємстві області», – коментує Володимир Бандура, начальник управління капітальних ремонтів ПАТ «АЗОТ».