ПОРТАЛ
19 грудня 2011, 11:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоноша – №1 за показниками економічного розвитку

Золотоноша – №1 за показниками економічного розвитку

За показниками економічного розвитку в 2011 році Золотоноша посіла перше місце по області, а за рівнем заробітної плати – третє. Про це на сесії міської ради повідомив міський голова Віталій Войцехівський.

Разом з тим два підприємства повністю припинили свою діяльність – ДП "Золотоніський комбікормовий завод" та ВАТ "Золотоношам’ясо", що суттєво позначилося на поповненні бюджету та працевлаштуванні золотонісців.

Через розформування військової частини ще понад 90 тисяч гривень не надійшло у міську скарбницю. Нестабільна ситуація із підприємствами ПАТ "Золотоніська парфумерно-косметична фабрика" та ТОВ "Золотоніська швейна фабрика", які працюють зараз лише на 10% своєї потужності. Зате ТОВ "Еконія" та ПП "Сільверфуд" збільшили цього року свої обороти та асортимент.

На підприємстві ДП "Златодар" залишається досить значна заборгованість по заробітній платі, але керівник підприємства обіцяє, що вже найближчим часом її ліквідують. Адже незабаром планується запуск крупорушки, що дасть додаткові прибутки та дозволить розширити штат працівників.

За матеріалами:  www.pres-centr.ck.ua