ПОРТАЛ
29 травня 2012, 10:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина посліа 9-е місце за показниками соціально-економічного розвитку

Черкащина посліа 9-е місце за показниками соціально-економічного розвитку

За підсумками першого кварталу 2012 року Черкаська область посіла 9-е місце в загальнодержавномусоціально-економічному рейтингу областей. Про це голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб повідомив під час прес-конференції, присвяченої підведенню підсумків соціально-економічного розвитку регіону. Як відзначив губернатор, за економічними показниками області вдалось посісти 1-ше місце.

Сергій Тулуб також розповів про основні здобутки в роботі за перший квартал. Зокрема, обсяги реалізованої продукції перевищили 7,5 млрд. грн., що на 20% більше ніж за аналогічний період минулого року. Збільшено і виробництво молока – за перший квартал приріст склав 7,1%. До зведеного бюджету за перший квартал зібрано більше 1,5 млрд. грн., що на 36 % більше ніж за відповідний період 2011року, - повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

За січень – березень 2012 року до місцевих бюджетів області надійшло 83 млн. грн. плати за землю, а це на 41% більше ніж за І квартал 2011 року. Позитивна динаміка спочатку року спостерігається і у галузі житлового будівництва – на 60% зросли обсяги житла введеного в експлуатацію. Середньомісячна заробітна плата підвищилася майже на 20% і наразі становить 2293 гривні. Окрім того, за І квартал створено близько 6,6 тис. нових робочих місць.

За матеріалами:  www.oda.ck.ua