ПОРТАЛ
8 серпня 2012, 18:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Тальнівщина у соціально-економічному рейтингу змінила свою позицію з 17-ої на 5-ту

Тальнівщина у соціально-економічному рейтингу змінила свою позицію з 17-ої  на 5-ту

Днями в Тальнівській райдержадміністрації під керівництвом її голови Миколи Бардадима відбулась нарада, під час якої проаналізовано стан соціально-економічного розвитку району, виконання районного бюджету та рейтингових показників району за І півріччя 2012 року.

Начальник управління економіки райдержадміністрації Тетяна Карачун проаналізувала всі пункти рейтингу, відзначила позитивні зрушення, яких вдалося досягнути впродовж І півріччя завдяки спільній роботі районного керівництва та всіх структурних підрозділів і служб райдержадміністрації.

Зокрема, було відзначено, що впродовж звітного періоду зросли обсяги реалізованої промислової продукції, в т.ч. на душу населення, надходження до зведеного бюджету, покращились показники зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, обсяги податкових надходжень. Ліквідовано заборгованість з виплати заробітної плати тощо. В результаті за рейтинговими показниками І півріччя 2012 року район піднявся з 17 на 5-те місце.

Разом із тим було наголошено на необхідності покращення роботи за окремими напрямками. Зокрема, з надходженнями до Пенсійного фонду та ліквідацією заборгованості минулих років за спожиті енергоносії.

За результатами наради було дано ряд доручень відповідальним працівникам.

– Не слід зупинятися на досягнутому, – наголосив очільник району. – Керівники структурних підрозділів і надалі повинні чітко відслідковувати ситуацію та вчасно реагувати на зміни в соціально-економічному розвитку району.

За матеріалами:  www.oda.ck.ua