ПОРТАЛ
22 серпня 2012, 11:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Тальнівщина 5-та у рейтингу районів

Тальнівщина 5-та у рейтингу районів

За показниками соціально-економічного розвитку Тальнівський район у першому півріччі 2012 року посів 5-те рейтингове місце. Про це повідомила начальник управління економіки райдержадміністрації Тетяна Карачун, звітуючи про здобутки регіону під час засідання 15-ої сесії Тальнівської районної ради. Як відзначила Тетяна Карачун, економіка району працює злагоджено і ця тенденція є стабільною та позитивною.

Під час сесії депутати також заслухали звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2012 року та внесли зміни до районного бюджету на 2012 рік. Особливу зацікавленість присутніх викликав розгляд питань про Програму захисту прав споживачів у Тальнівському районі на 2012-2016 роки; цільову програму впровадження в Тальнівському районі проекту ПРООН та ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ» на 2012 – 2015 роки, - інформують у Черкаській обласні раді.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук