ПОРТАЛ
12 листопада 2012, 11:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Катеринопільський район посів 4 місце в рейтинговій оцінці діяльності райдержадміністрацій

Катеринопільський район посів 4 місце в рейтинговій оцінці діяльності райдержадміністрацій

ІІІ квартал цього року Катеринопільщина завершила із позитивною динамікою з більшості видів економічної діяльності, суттєвим приростом надходжень до бюджетів всіх рівнів, досить високими темпами зростання промислового виробництва, середньомісячної заробітної плати та покращенням рівня соціального захисту населення. Про це розповів перший заступник голови РДА Олександр Вовкотруб під час підсумкового засідання колегії райдержадміністрації, звітуючи про стан економічного і соціального розвитку та виконання бюджету району за 9 місяців 2012року.

В цілому, за словами першого заступника, район спрацював результативно, посівши 4 місце в рейтинговій оцінці діяльності райдержадміністрацій. За підсумком звітного періоду обсяг промислового виробництва зріс на 15,9 відсотка порівняно з аналогічним періодом минулого року і становить 1303 млн.грн.

За 9 місяців 2012 року обсяг реалізованої промислової продукції становить 1353,6 млн. грн. Приріст отримано в переробній галузі на 11,6 % та добувній галузі – 30%, у той же час машинобудівна галузь скоротила виробництво на 22,7 відсотка.

За підсумками 9 місяців цього року отримано 21,5 млн. грн. надходжень до загального фонду місцевого бюджету, понад план мобілізовано на 3,2 млн. грн. більше ., або на 17,3 відсотки.

За матеріалами Катеринопільської РДА