ПОРТАЛ
30 листопада 2012, 12:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Городищенський район на 8-му місці у загальнообласному рейтингу

Городищенський район на 8-му місці у загальнообласному рейтингу

За підсумками оцінки результатів діяльності райдержадміністрації за 9 місяців 2012 року Городищина займає 8 місце серед районів. Про це повідомила начальник управління економіки і розвитку інфраструктури Олена Зінченко під час засідання колегії Городищенської райдержадміністрації

За словами начальника управління, упродовж звітного періоду обсяг капітальних інвестицій у розрахунку на одиницю населення, порівняно з минулим роком, зріс на 74,4 грн. – Протягом 2012 року створено 587 нових робочих місць, проти 497 нових місць за відповідний період минулого року. В районі розвивається сфера будівництва та інфраструктури. Проводиться газифікація сіл, зокрема, завершено будівництво підвідного газопроводу до сіл Орловця та Калинівки. Здійснюється ремонт доріг комунальної власності, - інформують у Городищенській РДА.

Підсумовуючи інформацію, присутня на колегії заступник голови облдержадміністрації Тетяна Прітченко наголосила, що незважаючи на те, що Городищина займає 8 місце в області, потрібно ще багато і наполегливо працювати, аби увійти хоча б у трійку лідерів. - Адже для цього в районі є всі наявні ресурси та можливості, - зазначила Тетяна Прітченко.