ПОРТАЛ
4 листопада 2014, 11:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Дегустаційна комісія погодила до виробництва нові види продукції канівського виробника

Обласна дегустаційна комісія оцінила нові види консервованої овочево-грибної продукції, яку готуються поставити на виробництво фахівці Канівської філії СТОВ ім. Шевченка.

Дегустаційна комісія погодила до виробництва нові види продукції канівського виробника

На розгляд комісії виробник надав зразки нових консервів - «Ікра з солодкого перцю» та «Шампіньйони делікатесні» з метою отримання позитивних відгуків, рекомендацій щодо виробництва заявленої продукції та погодження проекту нормативної і технологічної документації.

Представлена продукція, виготовлена за вимогами проекту змін та доповнень до раніше затверджених технічних умов, розроблених фахівцями підприємства. Її зразки попередньо пройшли дослідження у випробувальному центрі ДП «Черкасистандартметрологія» та отримали позитивні результати випробувань за показниками якості та безпеки.

За результатами дегустації продукція отримала середній бал органолептичної оцінки 17,3 із 20-ти можливих («Ікра із солодкого перцю») і 22,6 із 30-ти можливих («Шампіньйони делікатесні») і була рекомендована до виробництва, а технологічна документація – до затвердження, - повідомили у ДП «Черкасистандартметрологія».

Також комісією була надана рекомендація підприємству щодо уточнення органолептичної характеристики на консерви «Шампіньйони делікатесні» та маркування на продукцію «Ікра з солодкого перцю».