ПОРТАЛ
14 листопада 2014, 07:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У фіскальній службі області відбулися кадрові зміни

Наказом Державної фіскальної служби України від 12 листопада №1384-о призначено в порядку переведення до органів ДФС Черкаської області Максима Криштопу на посаду першого заступника начальника Державної податкової інспекції у м.Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області.

<b>У фіскальній службі області відбулися кадрові зміни</b>

На Криштопу М.В. покладено виконання обов’язків начальника ДПІ у м.Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області. Його визначено повноважним представником для реєстрації юридичної особи ДПІ у м.Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області.

Нагадаємо, що з травня ц.р. до цього часу Максим Криштопа очолював ДПІ у м.Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області.

Аналогічні зміни відбулися іще у трьох районах.

Призначення відбулися в порядку переведення до органів ДФС Черкаської області.

На посаду першого заступника начальника Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС призначено Павла Ільченка.

Раніше він очолював Золотоніську ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Першим заступником начальника Тальнівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у області став Станіслав Коляда.

З липня 2013 року ідо цього часу він очолював Тальнівську ОДПІ ГУ Міндоходів у області.

На посаду першого заступника начальника Державної податкової інспекції у Черкаському районі Головного управління ДФС у Черкаській області призначено Івана Приблуду

З липня ц.р. до цього часу він очолював ДПІ у Черкаському районі Головного управління Міндоходів у Черкаській області.