ПОРТАЛ
16 листопада 2014, 08:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські банкіри навчали молодь фінансовій грамотності

Під егідою Нацбанку України, вже другий рік поспіль, на Черкащині з 31 жовтня до 12 листопада 2014 року проводяться навчально-просвітницькі заходи з підвищення рівня фінансової грамотності населення. Заходи відбуваються в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень.

<b>Черкаські банкіри навчали молодь фінансовій грамотності</b>

Учасникам заходів роз’яснювали питання щодо ведення сімейного бюджету, виховання звички до заощаджень та інвестицій, розповідали про основні фінансові продукти, за допомогою яких можна реалізувати свої плани, а також ідеї системного заощадження та збереження коштів заради фінансової стабільності у майбутньому.

“Необхідно стимулювати обачну та свідому поведінку громадян різних вікових і соціальних груп при веденні особистих фінансів задля забезпечення стабільності національної валюти, фінансової системи України, що сприятиме стійким темпам економічного розвитку та побудові заможного суспільства”, – повідомив начальник Управління НБУ в Черкаській області Сергій Забудський.

В рамках відзначення Всеукраїнського тижня фінансової грамотності, фахівцями відокремлених підрозділів банків: ПАТ КБ “Надра”, АТ “ОТП Банк”, ПАТ “БАНК ФОРВАРД” та АТ “Ощадбанк” спільно з представниками Управління НБУ в Черкаській області проведено заняття для школярів та студентів міста.