ПОРТАЛ
24 листопада 2014, 07:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах триває ярмарок меду

У середмісті Черкас запрацював "Ярмарок меду". Вже вшосте цілющий продукт черкащанам пропонує торгова марка "Козацький мед". За таким медом містяни стають у чергу вже в перший день ярмарки. На покупців чекають знижки, спеціальні пропозиції, безкоштовна дегустація та консультації фахівців, - інформують «Вікка-Новини».

<b> У Черкасах триває ярмарок меду</b>

За словами продавця-консультанта ТМ "Козацький мед" Олександра Гритчина, на ярмарку пропонують більше 15 сортів меду. - Це таврійське різнотрав'я. Мед привезений з Херсонської області, - розповідає продавець.

Обрати мед тут можна на будь-який смак та гаманець. Якість продукту, кажуть представники торгової марки "Козацький мед", гарантують.

Олександр Гритчин, продавець-консультант ТМ "Козацький мед": По-перше, ми не перший раз приїжджаємо до Черкас. По-друге, людина знає, що мед повинен кристалізуватися, крім меду з акації. Інше все в кристалі. Ми гарантуємо якість меду. Тому на кожній банці є етикетка. Там є повна інформація.

Також для пенсіонерів пропонують знижку - 23% на трилітровий бутель меду.

"Ярмарок меду" у Черкасах проходитиме до 27 листопада за адресою бульвар Шевченка, 207 (біля центрального входу в Будинок торгівлі). Графік роботи: із 9 до 17 години.