ПОРТАЛ
24 грудня 2014, 08:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські податківці запропонували vip-обслуговування іноземним інвесторам

Пілотний проект із запровадження vip-обслуговування підприємств з іноземними інвестиціями презентував сьогодні під час круглого столу з представниками великого бізнесу начальник ГУ ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаські податківці запропонували vip-обслуговування іноземним інвесторам

«Ми запускаємо масштабний проект – віп-обслуговування іноземних інвесторів. Це другий після операції «Урожай» ініціативний пілот фіскальної служби Черкащини. Цей продукт базується на європейсько інтегрованих формах роботи. І після апробації, ми сподіваємося, досвід Черкаської області пошириться по всій Україні», – відзначив Володимир Коломієць.

Податківці мають на меті запровадити на базі використання сучасних технологій ефективне, швидке та безконтактне обслуговування платників податків. Для цього представники фіскальної служби вивчали іноземний досвід податкового обслуговування. Згідно з новою концепцією, спілкування фіскальної служби з платниками буде здійснюватися за допомогою інтернет-зв’язку. Обслуговування буде відбуватися щоденно в онлайн режимі за допомогою скайп-вікна. Підприємства зможуть отримувати довідки, консультації, правову допомогу, а також інформаційний супровід (новини щодо змін податкового законодавства, запрошення на семінари, конференції тощо).

Для початку працювати по-новому будуть з підприємствами, що мають іноземні інвестиції, оскільки вони найбільш схильні до запровадження умов співпраці європейського зразку, стверджує Володимир Коломієць: «Інвестори і міжнародний аудит, який вони використовують, давно вимагають таких форм роботи. Наш пріоритет – зробити все для того, щоб інвестори почувалися в Україні комфортно і отримували інвестиційний прибуток».

Якщо реалізація проекту буде успішною, фіскальники обіцяють впроваджувати такі новації і в роботі з великими підприємствами, а також середнім і малим бізнесом.