ПОРТАЛ
15 січня 2015, 15:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємці Черкащини домовилися співпрацювати з податківцями

Меморандум про співпрацю з ГУ ДФС у Черкаській області підписали сьогодні ВГО «Асоціація платників податків України» в Черкаській області та Асоціації захисту сільгосптоваровиробників та розвитку сільських територій Черкащини.

<div class="dr_in_to_news"></div> Підприємці Черкащини домовилися співпрацювати з податківцями

Начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць наголосив, що ці документи не є формальними. Вони підтверджують наміри сторін щодо поглиблення співпраці. Зокрема, цими документами було закріплено створення та роботу спільної з громадськими організаціями комісії, яка контролює роботу податкових органів. «Ми перші в Україні ініціювали створення такої групи з представників громадських організацій та фіскалів. Група вже більше року стоїть на захисті прав платників податків. На сьогодні справи про порушення з боку фіскальної служби не розглядалися», – відзначив Володимир Коломієць.

Меморандум підписали від імені Асоціації платників податків України Лора Рубченко, від імені Асоціації захисту сільгосптоваровиробників – Ірина Морозова.

Подібні документи фіскали також планують підписати з Черкаським обласним союзом промисловців і підприємців, Всеукраїнською громадською організацією малого та середнього бізнесу «Фортеця», Черкаською міською профспілковою організацією Черкаської обласної профспілки «Солідарність».


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук